Bruiloft in de Meern

Bruiloft in de Meern

Stapt u binnenkort in het huwelijksbootje? En bent u nog opzoek naar een geschikte locatie om te trouwen in de omgeving van de Meern? Dan bent u bij Oost-West op het juiste adres.

Restaurant Oost-West is een unieke locatie, het restaurant is namelijk gevestigd in het oude gemeentehuis van Vleuten. In de afgelopen 100 jaar zijn hier vele huwelijken voltrokken. Vanwege het authentieke pand is dit nog steeds, na al die jaren, een bijzondere locatie om de mooiste dag van uw leven te vieren.

Restaurant Oost-West is van alle gemakken voorzien. Zo kunt u bijvoorbeeld de plechtigheid houden in de zaal op de begane grond. Vervolgens kunt u op de eerste etage genieten van een uitgebreid diner of buffet. Ondertussen zullen wij beneden de ruimte ombouwen waarna u de dag kunt afsluiten met een onvergetelijk feest.

Bij ons restaurant kunt u gratis voor de deur parkeren. Tevens ligt het op loopafstand van NS Station Vleuten, en dichtbij de A2 en A12. De locatie is daardoor goed bereikbaar voor uw gasten.

Graag adviseren wij u over eventuele extra’s, zoals licht/geluid en muziek tijdens de avond.
In overleg met onze chef-kok kunt u het diner en de verschillende hapjes die deze dag genuttigd worden bespreken.

Onze zalen zijn helemaal naar wens aan te kleden. Neem gerust contact met ons op om al uw wensen te bespreken of om vrijblijvend een afspraak te maken om onze locatie te bezichtigen.

Wij zullen er alles aan doen op deze bijzondere dag voor u onvergetelijk te maken!
Restaurant

Restaurant

Informatie aanvragen of reserveren?

  Je naam (verplicht)

  Je e-mailadres (verplicht)

  Opties
  High TeaVergadering/meeting/trainingBruiloftVerjaardagFeestjeBorrelCateringOverig

  Je bericht

  * Mocht de bevestiging niet in de inbox terecht komen, kijk dan altijd even tussen de SPAM